Geslaagd jeugdleiders darttoernooi - GFC'33

Geslaagd jeugdleiders darttoernooi

Geslaagd jeugdleiders darttoernooi

18 maart 2023 10:15


Vrijdag 17 maart waren alle jeugdleiders voetbal en korfbal van GFC’33/SV Lottum uitgenodigd om hen via een vrijwilligersavond te danken voor hun inzet. Dit onder het genot van een drankje, hapje en een leuke activiteit…Lets play darts!

Zo’n 35 leiders (en leidsters!) hadden hiervan gebruik gemaakt. Het werd een gezellige en sportieve avond waar gestreden werd om de eer en de geweldige grote bekers. Uiteindelijk was het Frank de Kanter die in een spannende finale (a la Lakeside darts met mastercaller!!) zijn 3e helft maatje Koen Hendrix versloeg. Dit in een zinderende match waarin Frank met 3-2 in een “best of five”-wedstrijd Koen versloeg.
De derde plaats was voor Sjors Verheijen die samen met Koen ook de hoogste score van de avond wegzette.

Een mooie avond waar ook de verbroedering/verzustering tussen beide vereniging gestalte kreeg. De korfballeidsters van Lottum gingen met een wervingsposter voor het damesvoetbal onder de arm terug naar Lottum.  Ze hadden ook mooie plannen voor een voetbal/korfbal-uitwisseling.

Kortom een avond die vertrouwen geeft in een mooie toekomst voor de samenwerking tussen Lottum en Grubbenvorst. Zaterdagmorgen zullen de spelertjes zich afvragen waarom de leiders wat duf zijn….

Jeugdleiders en DC Stammi super bedankt voor deze geslaagde activiteit! 

Hieronder de foto van de prijswinnaars: Frank de Kanter - Koen Hendrix en Sjors Verheijen.
De rest van de foto's kan je HIER vinden.

IMG-20230318-WA0016.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!