Geen tweede bekerwinst voor GFC’33 VR1

Geen tweede bekerwinst voor GFC’33 VR1

SSA S.V. Lottum - GFC'33 VR1 (zon)

0 - 2

FCV-Venlo VR1 (zon)

Competitie

Groep 3 08

Datum

13 september 2022 19:30

Scheidsrechter

M. Steegh

Accommodatie

Sportpark Den Haspel
Ericaplein 50
5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Op deze tropische, natte laatste zomeravond speelde de dames van GFC de tweede bekerwedstrijd tegen FCV-Venlo VR1. Omdat FCV twee klasse hoger speelt dan ons was de motivatie voor de wedstrijd ver te zoeken. Dit was zoals vorige week ook weer terug te zien in de warming-up.

Toch stonden we allemaal stipt om 19:30 klaar op het veld. GFC werd meteen na de aftrap wakker geschud door een goede aanval van FCV. We merkten meteen dat FCV wel een heel ander soort voetbal liet zien dan ons; er werd veel overgespeeld, geroepen en combinaties gemaakt. Ondanks de sterke tegenstand kregen we toch een paar kleine kansjes voorin. Helaas resulteerde dit niet in een goal. FCV daarentegen speelde ons er een aantal keren goed uit waardoor ze twee keer de bal bij ons erin kregen. Ruststand 0-2.

De rust was hard nodig, er waren veel pijntjes bij de dames van GFC. Bovendien was ook de conditie nog niet helemaal top. De moed was ons redelijk in de schoenen gezakt, maar er moesten nog 45 minuten gespeeld worden.

Tijdens het begin van de 2de helft bleef het spel ongeveer hetzelfde. Na ongeveer 15 minuten liep het niet meer bij FCV en hadden we ze goed vastgezet. Hierdoor kreeg FCV minder kansen om te scoren. GFC brak een paar keer goed uit naar voren, maar hier kwam geen goal uit. We gooiden alles in de strijd om FCV tegen te houden met daarbij een aantal mooie reddingen van onze keepster Moniek. Ondanks dat iedereen gesloopt was hebben we een tegengoal weten te voorkomen! Eindstand 0-2.

De dames van GFC zijn moe, maar ook trots dat we “maar” met 0-2 hebben verloren. Op naar de volgende bekerwedstrijd tegen Sparta’18 VR1. Deze spelen we op zondag 18 september om 12:00 in Sevenum, tot dan!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!