Overwinning voor SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 tegen SV Kronenberg

5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Opstelling

Op deze zonnige middag kwam SV Kronenberg op bezoek in Grubbenvorst. SSA S.V. Lottum - GFC33 startte goed met in de dertiende minuut een levensgrote kans voor Jesper Pustjens die een voorzet jammergenoeg net naast i.p.v. in het doel kopte. Maar langzamerhand werd SV Kronenberg sterker.  In de 22e minuut redde doelman Wilmer schitterend op een schot van aanvoerder Bas Theeuwen van SV Kronenberg.
Een minuut later werd slordig uitverdedigen door de SSA verdediging genadeloos afgestraft. Bas Jansen stond vrij voor het doel van doelman Wilmer en scoorde zo simpel de 1-0.

Na de rust lieten dezelfde 11 spelers van de SSA een veel beter veldspel zien. Dit resulteerde vooralsnog niet in een doelpunt. Na een dik uur dan toch de eerste wissel. Willem Breukers kwam de moegestreden Jesper Pustjens vervangen.

Willem Breukers had drie minuten nodig voor zijn eerste gevaarlijke actie. Na een mooie pass van aanvoerder Luc Stappers scoorde Breukers beheerst de verdiende 1-1.

Een kwartier voor tijd was het weer Breukers die alleen op doelman Roy Oomen af gaat. Hij werd onreglementair gestopt door een verdediger van SV Kronenberg net binnen het strafschopgebied. Omdat scheidsrechter Kanning niet zeker wist wie de overtreding maakte gaf hij geen rode kaart.
Willem Breukers liet zien over een goede traptechniek te beschikken en liet doelman Oomen kansloos.
Deze voorsprong gaven de mannen in het wit niet meer weg.