GELUKKIGE OVERWINNING SSA S.V. LOTTUM - GFC33 1

Speulhofsbaan 45
5964NT
METERIK
tel. 077-3983466

Na een makkelijke 3-0 overwinning 23 maart met een uitblinkende Willem Breukers op hekkensluiter SVEB moesten de mannen van trainer Ruud Jenneskens vandaag naar Meterik de nummer 5 van de competitie. Inzet vandaag was deze 5e plaats! Zonder de geblesseerde doelman Wilmer en topscorer Willem Breukers en de vakantiegangers Jur Scheres en Jasper Relouw trad  SSA S.V. Lottum - GFC33 1 aan met good old Kevin van den Berg op doel.
De wedstrijd werd gespeeld op het nieuwe schitterende kunstgrasveld. Vandaag dus geen gezeur over een polletje.

Pas om 14.40 uur floot scheidsrechter Van Uden voor het begin van de wedstrijd. Wat de toeschouwers vervolgens te zien kregen viel vies tegen. De mannen in blauw, de laatste weken toch best in vorm, waren onherkenbaar. De meest eenvoudige ballen werden bij de verkeerde kleur ingeleverd. Deze onnauwkeurigheid bleek  vanmiddag SSA S.V. Lottum - GFC33 grootste tegenstander te zijn.

Dat het een moeilijke middag zou worden was al na 4 minuten duidelijk toen Dirk van Rengs een voorzet bekeken achter de kansloze doelman Van den Berg kopte. Enkele minuten later redde Van den Berg zijn ploeg voor een grotere achterstand.

Maar binnen het kwartier stond het dan plotseling 1-1. Spits Johan Vullings scoorde beheerst in de korte hoek na een assist van aanvoerder Luc Stappers. Hierna was het Meterik wat verzuimde weer de leiding te nemen. De paal bracht redding voor SSA S.V. Lottum - GFC33. Na een botsing bij een hoge bal tussen doelman Van den Berg en Meterik spits Dirk van Rengs moest de spits de strijd staken.

Na rust kreeg Mert Bos dé kans om zijn team op voorsprong te zetten, maar jammer genoeg belande zijn schot recht in de handen van doelman Haenen. Vervolgens liet Meterik speler Giel Vullings zien hoe het wel moet. Na een dribbel voor het strafschopgebied liet hij doelman Van den Berg kansloos. Deze voorsprong was niet onverdiend. Na een uur spelen kreeg Mert Bos een tweede kans op een treffer na een assist van Lukas Vostermans, maar ook deze kans leverde geen doelpunt op. Hierna was het weer de beurt aan Meterik. Waar iedereen dacht Meterik gaat scoren was het Pim Kleeven die de bal net voor de lijn kon wegtrappen. Uit een corner was het diezelfde Pim Kleeven die de 2-2 tegen de touwen kopte.

Zowel Meterik als SSA S.V. Lottum - GFC33 wilden de winst en beiden kregen nog wel een kans, maar het was aanvoerder Luc Stappers die na een pass van Wouter Peeters alleen op doelman Haenen af kon gaan en beheerst de 2-3 scoorde.

Na deze meevaller gaat SSA S.V. Lottum - GFC33 zich opmaken voor de wedstrijd op 2e Paasdag (14.30 uur) thuis in Lottum tegen de nummer 2 DSV. Bij winst op DSV kan oud GFC’33 trainer Tim Driessen de platte kar alvast uit de stalling halen.