SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 stijgt naar de 3e plaats op de ranglijst

Ericaplein 50
5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 was vanaf het begin de bovenliggende partij. In de 20e minuut counterde EWC gevaarlijk. Het was Danny Kempkens die na een mooie redding van doelman Davy Wilmer, tegen de verhouding de 0-1 liet aantekenen.

Na een half uur was er na een overtreding op de sterk spelende Pim Benders een vrije trap van Luc Stappers welke op de buitenkant paal belandde. SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 bleef aandringen maar de talrijke kansen werden niet benut.  Na een dik half uur was daar dan de dik verdiende gelijkmaker. Een lange bal op Johan Vullings werd goed ingeschat door de spits. Met een bekeken lobje over doelman Friso Nijsen tikt Vullings eenvoudig de bal in het lege doel.

Net voor rust was het aanvoerder Luc Stappers die goed doorzette en beheerst de 2-1 scoort.

Ook na rust was SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 de betere ploeg en kon EWC'46 alleen gevaarlijk zijn via een counter. Zo kreeg Tom Stevens names EWC'46 een levensgrote kans op de 2-2, die hij jammerlijk miste. De bal ging voor de withemden gelukkig voorlangs het doel.

Een kwartier voor tijd gaf Jur Scheres een voorzet op Luc Stappers die de bal net naast kopt.
Hierna mocht Luc Stappers een indirecte vrije trap binnen het strafschopgebied nemen. Doelman Nijssen  tikt de bal echter stijlvol tegen de dwarsligger.
Spits Johan Vullings had vandaag wel meerdere kopdoelpunten kunnen maken, zo ook zeven minuten voor tijd. Maar ook nu ging de bal, na een voorzet van Jur Scheres, over het doel.

Vijf minuten voor tijd was het Koen Stevens die net als broer Tom de mogelijkheid kreeg EWC'46 naar de 2-2 te schieten. Maar ook zijn schot ging voorlangs. Na 94 minuten vond de goed leidende scheidsrechter Kolenberg uit Helmond het welletjes en floot voor de laatste keer.

Volgende week zondag volgt de uitwedstrijd in Ledeacker tegen DSV die tweede staan met 1 punt achter Meterik en met 2 punten meer boven SSA S.V. Lottum - GFC'33 1