Monsterzege van SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 op VIOS'38 - GFC'33

Monsterzege van SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 op VIOS'38

Monsterzege van SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 op VIOS'38

SSA S.V. Lottum - GFC'33 1

6 - 0

VIOS'38 1

Competitie

4e klasse F

Datum

27 november 2022 14:30

Scheidsrechter

R. Raats

Accommodatie

Sportpark Den Haspel
Ericaplein 50
5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Nog drie wedstrijden tot aan de winterstop voor SSA S.V. Lottum - GFC'33 1.
De eerste is VIOS'38 thuis. Hun tenue heeft veel weg dat van VVV’03. VIOS'38 is de voetbalvereniging uit Beugen. De afkorting VIOS staat voor "Vooruit Is Ons Streven" en '38 staat voor het oprichtingsjaartal (1938). 


Vandaag kon SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 gebruik maken van de nieuwe moderne dug-outs op het hoofdveld. Enkele reserve en geblesseerde spelers hadden er best wel moeite mee. Zij waren gewend om in de regen op een houten bankje vóór de oude in 1983 gemetselde half in de grond geplaatste dug-out plaats te nemen. 


Meteen na het fluitsignaal van de sterk leidende (jonge) scheidsrechter Raats en de 43 aanwezige toeschouwers nam SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 het initiatief en liet zien in een uitstekende vorm te verkeren. Reeds na 4 minuten liet Lukas Vorstermans zien dat het menens was vandaag. Zijn vlammend schot belandde echter in het zijnet. Doelman Bjorn Visscher haalde opgelucht adem.

Na 11 minuten was hij echtere kansloos, na een assist van Lukas Vorstermans op een lobje van Mike van Knippenberg. Deze 1-0 gaf de blauwhemden vleugels. Enkele minuten later gaf Jesper Pustjens een scherpe voorzet waar de sterk spelende Mert Bos wel raad mee wist. Even later was het deze Mert Bos die Mike van Knippenberg in staat stelde de 3-0 te scoren. Dit is tevens de ruststand.

Na rust dringt VIOS wel aan maar zij komen niet echt in scoringspositie. Mocht VIOS soms het idee hebben dat er iets te halen viel, was het steeds doelman Wilmer die paraat stond. VIOS probeerde van alles maar er was geen doorkomen aan. De (jonge) verdediging van SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 stond als een huis. Na een dik uur was Mike van Knippenberg er weer 
eens vandoor samen met de sterk ingevallen Johan Vullings. Knippenberg omspeelde doelman Visscher en legt de bal breed op Vullings, wat de 4-0 betekent.

Een kwartier voor tijd neemt Jur Scheres een vrije trap welke door Johan Vullings tegen de paal wordt gekopt. Lukas Vorstermans was er als de kippen bij de 5-0 achter de kansloze doelman te schieten. 
Tien minuten voor tijd is het Johan Vullings die a la Messi met een vrije trap de 6-0 laat aantekenen. 
Deze 6-0 is ook mooi voor het doelsaldo, eindelijk in de plus.

Komende zondag gaat SSA S.V. Lottum - GFC'33 1  naar koploper Heijen waar ex GFC'33 trainer Tim Driessen trainer is.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!