Uitgeblust SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 verliest van Sambeek - GFC'33

Uitgeblust SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 verliest van Sambeek

Uitgeblust SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 verliest van Sambeek

Sambeek 1

1 - 0

SSA S.V. Lottum - GFC'33 1

Competitie

4e klasse F

Datum

21 mei 2023 14:30

Scheidsrechter

D. Cortenbach

Accommodatie

Sportpark Den Urling
den Urling 30
5836AT
SAMBEEK
tel. 0485-574152

Na het trieste verlies bij VIOS op 23 april werd er afgesproken dat de competitie op een goede manier zou worden afgesloten. De spelers gaven aan dat ze er de laatste wedstrijden nog vol voor wilden gaan. Helaas was daar vandaag niets van te zien. Na twee prima overwinningen thuis in Lottum op Heijen en Merselo volgde vandaag een demasqué, een totale afgang mag je wel zeggen.

Sambeek, de nummer 11 van 4F had dit seizoen pas 7 wedstrijden gewonnen en zij wilden in hun laatste thuiswedstrijd er nog graag eentje aan toevoegen. Op 26 februari hadden de mannen van trainer Ruud Jenneskens Sambeek nog kansloos met 3-0 naar huis gestuurd.

Ook vandaag waren de vaste supporters uit Grubbenvorst en Lottum weer aanwezig. Zij zagen veel dezelfde personen die op zaterdag hun best deden om Baas in Horst aan de Maas te worden. Wat op zaterdag niet lukte lukte ook in Sambeek niet. Sambeek was vandaag SSA S.V. Lottum - GFC'33 de baas door een fraai lobje over doelman Wilmer na een slecht weggewerkte corner.  De meeste SSA S.V. Lottum - GFC'33 spelers waren vandaag niet vooruit te branden. Ondanks de twee drinkpauzes van scheidsrechter Cortenbach kwam er geen spirit om deze wedstrijd te willen winnen. 

Op maandag 29 mei volgt dan de laatste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen Montagnards. Op 29 januari dit jaar werd er ook in Bergen met 1-0 van Montagnards verloren. 
We zijn dus weer gewaarschuwd.  

Na afloop van de laatste wedstrijd op Pinkstermaandag gaat er afscheid genomen worden van trainer Ruud Jenneskens en diverse spelers. Daarna volgt er op het sportpark Oud Aast een feestavond voor de gehele senioren afdeling van de SSA S.V. Lottum - GFC'33, met vanaf 17.00 uur “Chopsticks”.

Maar voor het zover is volgt er zondag 28 mei eerst nog een gezellig samenzijn op de Pinkster Aspergemarkt in Grubbenvorst.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!