Broekhuizerweg 47
5973NW
LOTTUM
tel. 077-4631993

In een wedstrijd die in het teken stond van afscheid nemen moest SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 genoegen nemen met een punt. Montagnards was de eerste helft de bovenliggende partij en de spelers van trainer Ruud Jenneskens (volgend seizoen Volharding) de tweede.

Zoals al in meerdere wedstrijden het geval was moet SSA S.V. Lottum - GFC'33 eerst tegen een achterstand aanlopen voordat ze laten zien wat ze echt in hun mars hebben. Vandaag was het met de rust dan ook 0-2 voor de gasten waar het ook al 0-4 had kunnen staan.

Maar na de thee waren de mannen in blauw heer en meester op het veld. Montagnards kwam nog maar sporadisch bij het doel van doelman Davy Wilmer. De ingevallen Willem Breukers scoorde niet lang na rust de verdiende 1-2 en kort daarna was het Johan Vullings die voor de gelijkmaker zorgde.

Montagnards was nu rijp om een derde treffer om de oren te krijgen. Het was “good old” aanvoerder Luc Stappers die in zijn laatste wedstrijd zijn ploeg op voorsprong zette. Mike van Knippenberg deed ook zijn uiterste best om in zijn laatste wedstrijd te scoren, maar zijn vrije trap belandde jammergenoeg in een gele muur. Het was nu wachten op de 4e en 5e treffer van SSA S.V. Lottum - GFC'33, maar om één of andere reden viel die steeds net niet. En hoe gaat het dan vaak, scoor je zelf niet dan krijg je er wel een tegen. Deze treffer, een ongelukkig eigen doelpunt, kwam op naam van een van de betere spelers dit seizoen, Pim Kleeven.

Hierna was het ook snel afgelopen en kon er afscheid worden genomen van Luc Stappers, Mike van Knippenberg, Wouter Peeters, Jur Scheres (allen naar lager elftal) en Willem Breukers (FC Kunde-Nijmegen). Ook mooi dat onze regionale krant de Limburger aandacht (met foto) besteedde aan het afscheid van captain Luc Stappers.

Afscheidswoord Luc...

Afgelopen seizoen was een bijzonder mooi seizoen voor zowel de spelers en staf van SV Lottum en GFC’33. De samenwerking ging gepaard met een nieuwe trainer voor deze hechte, maar ook zeker sfeervolle groep. Ruud heeft ons met zijn vele voetbalkennis naar een hoger niveau getild zowel op trainingen als in wedstrijden. Helaas gaat hij ons na dit seizoen verlaten, net als een aantal spelers van GFC. Jur, Wouter, Luc en Mike kunnen terugkijken op een mooie tijd bij GFC’33 1 met in het bijzonder afgelopen seizoen. Luc en Mike maakten zelfs 3 promoties op rij mee, waarvan één kampioenschap met een kampioenswedstrijd tegen nota bene S.V. Lottum.

Wij wensen Ruud een mooie toekomst bij Volharding. Ook wensen wij onze medespelers en staf veel succes met deze mooie samenwerking en hopelijk volgen er nog vele mooie seizoenen voor SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 !

Wouter, Jur, Mike en Luc willen iedereen bedanken voor deze mooie tijd!