Onnodige nederlaag voor SSA S.V. Lottum GFC'33 1 tegen Heijen - GFC'33

Onnodige nederlaag voor SSA S.V. Lottum GFC'33 1 tegen Heijen

Onnodige nederlaag voor SSA S.V. Lottum GFC'33 1 tegen Heijen

Competitie

4e klasse F

Datum

4 december 2022 14:00

Scheidsrechter

J.C. van Uden

Accommodatie

Sportpark De Heikamp
Heikampseweg 50 A
6598BN
HEIJEN
tel. 0485-516839

Op deze koude zondagmiddag met maximaal +2 graden staat de topper in klasse 4F in Heijen op het programma. Tim Driessen kennende heeft hij zijn team goed voorbereid, hij kent tenslotte de meeste spelers van vorig seizoen toen hij trainer was van GFC33.

Zonder de zieke hoofdtrainer Ruud Jenneskens gingen assistent trainer Peter Hoveling en Ed Peters op weg naar Heijen. 

Na precies 1 min en 35 seconden fluit scheidsrechter van Uden voor de 1-0 van René Reijnen.

SSA S.V. Lottum-GFC'33 speelde in een te lage versnelling waar Heijen wel raad mee wist. Vanaf het begin zette Heijen flink druk op de verdediging van SSA S.V. Lottum-GFC'33. Heijen bleef gedurende de eerste helft de bovenliggende partij. SSA S.V. Lottum-GFC'33 kon zich moeilijk onder de druk van Heijen uitvoetballen. De vele foute ballen van de bezoekers hielpen ook niet echt.  Na een dik half uur kon de al niet geheel fitte Pim Benders niet verder en kwam Jur Scheres hem vervangen. Scheres bleek een welkome aanvulling op het middenveld. 

Na de rust kwam er een herboren SSA S.V. Lottum-GFC'33 uit de kleedkamer. Steeds meer kregen de mannen uit Lottum en Grubbenvorst greep op de wedstrijd. Maar zoals al in veel wedstrijden bleek ook vandaag dat SSA S.V. Lottum-GFC'33 moeite heeft met scoren. Dat er vorige week zes maal gescoord werd zegt ook veel over die tegenstander.

Wouter Peeters kreeg tegen het uur een goede kans op de gelijkmaker, maar zijn schot ging net naast. De laatste 10 minuten schakelde SSA S.V. Lottum-GFC'33 over op 3-4-3 formatie. Dit leverde een goede schietkans op voor Lukas Vorstermans. Doelman Gijsberts kon het schot van Vorstermans niet klemmen maar  gelukkig voor hem kreeg hij net op tijd hulp van een van zijn verdedigers. Door deze onnodige nederlaag blijft SSA S.V. Lottum-GFC'33 op een 5e plaats met 4 punten minder dan de nummer 2 Merselo. In Merselo speelt SSA S.V. Lottum-GFC'33 komende zondag de laatste wedstrijd (om 14.00 uur) voor de winterstop. Met wederom de steun van de vele supporters uit Grubbenvorst en Lottum gaan we daar ons best doen de eerste competitiehelft succesvol af te sluiten.

Tot zondag!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!