5855AD
WELL LB
tel. 0478-501886

Na het onnodige verlies vorige week bij Kronenberg lieten de mannen van trainer Ruud Jenneskens vandaag zien dat ze wat goed te maken hadden. Ondanks het gemis van vijf basisspelers had SSA S.V. Lottum - GFC’33 1 geen moeite met EWC. De ploeg van trainer Bart Denissen vecht dit seizoen met VIOS, Sambeek en SVEB tegen degradatie.

In de eerste helft kwam EWC af en toe nog in de buurt van doelman Davy Wilmer. In de tweede helft was Wilmer grotendeels werkeloos. Het was na een dik kwartier Lukas Vostermans die een mooie combinatie hard achter doelman Tom Bens schoot. Enkele minuten hierna schoot Willem van Veen een afgeslagen bal net naast.
Ondanks de vele kansen bleef het tot de 23ste minuut slechts 0-1. Het was verdediger Sid Hebben die uit een corner snoeihard de 1-1 achter doelman Wilmer kopte. Na een vloeiende combinatie met Lukas Vostermans en Willem Breukers miste Mert Bos een grote kans om SSA S.V. Lottum - GFC’33  weer op voorsprong te zetten.

Na rust was SSA S.V. Lottum - GFC’33 oppermachtig maar het goede veldspel kon niet in doelpunten worden uitgedrukt. Zo misten Willem Breukers en Johan Vullings grote kansen om de drie punten veilig te stellen.
Het was Mike van Knippenberg die in de 93ste minuut een goede tweede helft bekroonde met een prachtige schuiver in de verre hoek. Hierna vond de uitstekend leidende scheidsrechter Koelman het welletjes en floot voor de laatste keer.

Donderdag 23 maart spelen we in Lottum om 20.00 uur de inhaalwedstrijd tegen hekkensluiter SVEB.
En zondag 26 maart om 14.30 uur ook in Lottum tegen de nummer 2 van de ranglijst DSV (De Snel Voeters) uit Sint Anthonis, met aansluitend een feestmiddag/avond met DJ Snadser & MC Schweinebauer