Verdiende overwinning SSA S.V. Lottum-GFC’33 1 op Stormvogels'28 - GFC'33

Verdiende overwinning SSA S.V. Lottum-GFC’33 1 op Stormvogels'28

Verdiende overwinning SSA S.V. Lottum-GFC’33 1 op Stormvogels'28

SSA S.V. Lottum - GFC'33 1

1 - 0

Stormvogels'28 1

Competitie

4e klasse F

Datum

12 februari 2023 14:30

Scheidsrechter

R.J.B.A. Benders

Accommodatie

Sportpark Oud Aast
Broekhuizerweg 47
5973NW
LOTTUM
tel. 077-4631993

De resterende 8 thuiswedstrijden van dit seizoen vinden plaats op het veld van S.V. Lottum op sportpark Oud Aast. Vandaag dus de eerste en wel tegen Stormvogels waar onze SSA S.V. Lottum-GFC’33 nog wat had tegen goed te maken. De 4-1 nederlaag kwam destijds hard aan. Lukas Vostermans en Wouter Peeters waren tijdens de uitwedstrijd geschorst maar stonden vandaag vanaf het begin op het veld.

Zeer gemotiveerd begonnen de mannen in het blauw aan de wedstrijd. Het was Mike van Knippenberg die met een prima schot liet zien wat de intenties waren. In de 3e minuut was het Willem Breukers die alleen voor de keeper  kwam maar helaas de bal niet achter doelman van der Burg kreeg ( Gemiste kans video ).

SSA S.V. Lottum-GFC’33 was heer en meester op het veld, alleen de afwerking schoot steeds te kort. Stormvogels, en dan voor al via routinier Bart Seegers, hanteerde vaak de lange cross bal, maar onze verdediging was er deze keer goed op voorbereid.

Het was Thomas Creemers die na een kwartier voor de gasten gevaarlijk werd voor het doel van Davy Wilmer, maar Wilmer hield zijn doel schoon. SSA S.V. Lottum-GFC’33 kreeg tot aan de rust nog enkele aardige kansen om de score te openen maar de openingstreffer wilde maar niet vallen. Na het rustsignaal van scheidsrechter Benders, nee geen familie van SSA S.V. Lottum-GFC’33 speler Pim, begaven de supporters  uit Grubbenvorst en Lottum zich naar de kantine.

Na rust gaf SSA S.V. Lottum-GFC’33 weer flink gas, het baltempo moest hoog blijven. Bij Stormvogels hadden diverse spelers moeite met dit tempo, afgelopen donderdag speelden ze nog de inhaalwedstrijd tegen Oostrum.
Na weer eens een prima aanval was het Lukas Vostermans die in de 58e minuut de assist van Jesper Pustjens goed afrondde. Eindelijk was er de verdiende voorsprong. Weer  10 minuten later was het diezelfde Vostermans die twee goede kansen kreeg de voorsprong uit te breiden. Na het missen van deze kansen ging Stormvogels voor een laatste offensief. Aanvoerder Thijs Kerkhoff werd in de spits gezet en er volgden veel lange ballen richting doelman Wilmer.

Nu het achterin open lag bij Stormvogels kon er lekker op de counter gespeeld worden door SSA S.V. Lottum-GFC’33. Het was Mike van Knippenberg die bij zo’n counter met zijn schot vanaf net over de middellijn de paal raakte.

Uiteindelijk kwam de magere 1-0 niet meer in gevaar en kon er worden begonnen aan de voorbereiding van de jaarlijkse Gekke Maondaag in Lottum.

De volgende (inhaal)wedstrijd spelen we 26 februari thuis in Lottum tegen Sambeek.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!