Weer onnodig verlies voor SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 - GFC'33

Weer onnodig verlies voor SSA S.V. Lottum - GFC'33 1

Weer onnodig verlies voor SSA S.V. Lottum - GFC'33 1

DEV-Arcen 1

2 - 0

SSA S.V. Lottum - GFC'33 1

Competitie

4e klasse F

Datum

5 februari 2023 14:30

Scheidsrechter

D.H.G.J. Kanning

Accommodatie

Sportpark De Hondskamp
Lingsforterweg 49 51
5944BB
ARCEN
tel. 077-4732652

Sinds 27 november, toen er thuis overtuigend met 6-0 van VIOS werd gewonnen, heeft SSA S.V. Lottum - GFC'33 1  geen doelpunt meer gemaakt en geen punt meer gepakt. Er zaten dan wel wedstrijden bij tegen koploper Heijen en Merselo, maar ook tegen ploegen als Montagnards en nu DEV-Arcen lukte het niet te scoren.

DEV-Arcen, met vandaag trainer Bram Hoogveld op de bank (trainer Verberk had verplichtingen voor zijn opleiding UEFA B), speelde veel de lange bal op de topscorer van 4F spits Jordi Valckx.
De ploeg van trainer Ruud Jenneskens speelde grotendeels goed verzorgd voetbal, maar eenmaal in het strafschopgebied aangekomen lukt t maar niet te scoren. 

Het was Lukas Vorstermans die na 20 minuten de eerste echte kans van de wedstrijd kreeg. De assist van Mike van Knippenberg kon Vorstermans jammergenoeg niet verzilveren.
En jawel hoor daar was ie weer, na een aanval over de rechterzijde wist Jordi Valckx een duel met verdediger Michiel van 't Hek in zijn voordeel te beslissen. Het diagonale schot door de benen van Van 't Hek liet doelman Davy Wilmer kansloos.
Na een dik half uur redde diezelfde Wilmer subliem op een goede kopbal van een DEV-Arcen speler. Net voor rust kreeg Lukas Vorstermans weer een kans maar ook deze keer was t net niet.

Na rust bleef SSA S.V. Lottum - GFC'33 goed combineren en DEV-Arcen de lange bal spelen. Op het einde van de wedstrijd kreeg Jordi Valckx een uitgelezen kans de wedstrijd te beslissen. Na een misverstand in de verdediging van SSA S.V. Lottum - GFC'33 dacht hij de bal in het lege doel te plaatsen, maar doelman Wilmer bracht redding met een sliding. Daardoor kon SSA S.V. Lottum - GFC'33 blijven drukken. Uit een spaarzame counter van DEV-Arcen werd de bal voorgezet en goed door Bas Schreven ingekopt. Deze 2-0 vijf minuten voor tijd was tevens de beslissing.

SSA S.V. Lottum - GFC'33 moet zich nu oppakken en het vizier richten op de eerste thuiswedstrijd volgende week in Lottum tegen Stormvogels’28 uit Siebengewald.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!