Willem Breukers beslissend in de laatste minuut bij SSA S.V. Lottum - GFC'33 1

Beerendonckerweg 1 C
5871CM
BROEKHUIZENVORST
tel. 077-4632055

Vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Smits was duidelijk dat SSA S.V. Lottum - GFC'33 1 voor de drie punten was gekomen. SVEB, tot nu toe puntloos, kwam niet veel verder dan tegenhouden van de SSA aanvallen.

Na een kwartier was het de kopsterke Pim Kleeven die een voorzet net naast kopt.  SSA S.V. Lottum - GFC'33 bleef het spel dicteren maar een doelpunt bleef uit. Ook Willem Breukers verzilverde een goede schietkans niet. De bal vloog hoog over het doel.

Met af en toe een counter werd SVEB in de 16e minuut een keer echt gevaarlijk maar doelman Wilmer verkeerde weer in een uitstekende vorm en hield zijn doel schoon. SVEB kwam alleen van de eigen helft af middels het hanteren van de lange bal. Steeds stond de verdediging o.l.v. Pim Kleeven  goed opgesteld.

Met 0-0 gingen beide teams de rust in.

Meteen na rust was het weer Pim Kleeven die de bal deze keer op de paal kopt. De bal wilde er gewoon niet in. Na bijna een uur was het Mert Bos die leek te gaan scoren maar doelman Thijssen hield zijn doel met een prima redding schoon. Ook spits Johan Vullings kon een voorzet van Pim Benders net niet tot de verdiende 0-1 verzilveren.
En hoe het dan altijd gaat in zo’n wedstrijd, maak je een van de vele kansen niet af, dan doet de tegenstander het wel. SVEB gaf maar weer eens een bal voor het doel en jawel hoor, Wouter van Lin kopt de bal onhoudbaar achter doelman Wilmer.

Ook na deze tegenvaller bleef SSA S.V. Lottum - GFC'33 haar spel spelen en de kansen bleven komen. Zo mist ook aanvoerder Luc Stappers een grote kans op de gelijkmaker. Een kwartier voor tijd mocht de inmiddels bij SSA S.V. Lottum - GFC'33 ingevallen Jesper Pustjens een vrij trap nemen. Wouter van Lin kopte deze keer de bal achter zijn eigen doelman en SSA S.V. Lottum - GFC'33 kreeg eindelijk zijn lang verdiend doelpunt.

De mannen in het oranje wilden nu ook de volle winst en hadden daar nog een kwartier voor. Johan Vullings kopte een bal weer net naast en het ging er steeds meer op lijken dat de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen. Maar waar bijna niemand meer op gerekend had gebeurde in de laatste minuut. Een assist van Jesper Pustjens kwam deze keer bij spits Willem Breukers die de bal achter doelman Thijssen wist te krijgen. Na 5 minuten blessuretijd vond scheidsrechter Smits het genoeg en kreeg de wedstrijd hiermee een terechte winnaar.