SSA S.V. LOTTUM - GFC'33 1 pakt punt in blessuretijd tegen DEV-Arcen 1

GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Vandaag de openingswedstrijd van het seizoen voor de Samenwerking Senioren Afdeling SV Lottum - GFC33 tegen het altijd lastige DEV-Arcen.

Na 2 minuten mist Jordi Valckx de ideale kans op de 0-1. In de
13e minuut is het wel raak, Guus Lamers scoort dan de 0-1. Slechts drie minuten later laat Willem Breukers een grote kans op de 1-1 liggen. Met deze stand gaan de teams rusten.

Na een dik uur grijpt Wouter Peeters een doorgebroken speler van DEV-Arcen vast waarvoor hij dan ook terecht de rode kaart krijgt van scheidsrechter Schoester. Lars Lagarde maakt een kwartier voor tijd de 0-2 en lijkt daarmee de wedstrijd te beslissen.

Maar op dat moment gingen de mouwen van de spelers van het nieuwe samenwerkingsteam omhoog.
Acht minuten voor tijd gaf scheidsrechter Schoester Lukas Vorstermans zijn 2e gele kaart. Met negen spelers ging de nieuwe SSA op zoek naar een beter resultaat. De goed ingevallen
Mert Bos knalde tien minuten voor tijd met een geweldig schot de “Anschluss treffer” binnen, 1-2. De spelers van DEV-Arcen wisten niet echt om te gaan met de negen tegenstanders. Met een tomeloze inzet wist Johan Vullings in blessuretijd nog de 2-2 te scoren. Al met al een prima resultaat met 9 spelers.