5853AB
SIEBENGEWALD
tel. 0485-441335

Zondag 2 oktober stond de altijd lastige uitwedstrijd bij Stormvogels'28 uit Siebengewald op het programma.
Zonder de geschorste Wouter Peeters en Lukas Vorstermans begon SSA SV Lottum - GFC’33 goed aan de wedstrijd. Met goed veldspel zocht de SSA de aanval. Het was echter Stormvogels'28 dat na vijftien minuten de score opende. Uit een corner kopte Kenley Koch snoeihard de 1-0 achter keeper Davy Wilmer.

Tegen het half uur viel de onverwachte 2-0. Er werd niet kort genoeg gedekt binnen de zestien meter en het was Thomas Creemers die de verdediging van SSA er niet goed uit liet zien. Met een lekkere schuiver in de lange hoek was keeper Wilmer voor de tweede keer kansloos.
Drie minuten later werd het zelfs 3-0, nu door Taleb Sarkouk. Weer zag de verdediging van de  SSA er niet goed uit. In de 38ste minuut was het Jur Scheres die uit een corner via een assist van Pim Kleeven de 3-1 binnen kopt. Twee minuten later mist Jesper Pustjens een grote kans op de 3-2.

Ook in de tweede helft had SSA SV Lottum - GFC’33 grote kansen op een doelpunt, maar de echte scherpte ontbrak. In de 71e minuut counterde Stormvogels'28, en jawel hoor, weer was het geen probleem voor de thuisploeg, ditmaal was het Kevin Peters die het net wist te vinden. Met deze 4-1 was de wedstrijd ook meteen beslist.

Volgende week zondag thuis tegen sv Kronenberg zal het allemaal echt scherper moeten.