5807EK
OOSTRUM LB
tel. 0478-585108

SSA S.V. Lottum - GFC’33 1 verzuimde vanmiddag de 3 punten mee naar huis te nemen.
Onder leiding van scheidsrechter Keijsers begon SSA S.V. Lottum - GFC’33 sterk aan de wedstrijd.
Al na 6 minuten scoorde Lukas Vorstermans de openingstreffer. Oostrum werkte hard en had in hun doelman een grote sta in de weg voor SSA S.V. Lottum - GFC’33. Er waren voldoende mogelijkheden voor SSA S.V. Lottum - GFC’33 de 0-2 te scoren maar net zoals in de voorgaande wedstrijden wist SSA S.V. Lottum - GFC’33 het netje maar niet te vinden.
Een prachtige afstandsschot van Jesper Pustjens ranselde de doelman uit de bovenhoek. Zodoende haalde Oostrum met een 0-1 stand de rust.

In de rust moest de doelman van Oostrum vervangen worden vanwege een in de eerste helft opgelopen (lichte) hersenschudding.
Meteen na rust kreeg Oostrum een vrije trap. De bal werd door Hans Hartog voor het doel geslingerd en zonder dat iemand de bal aanraakte verdween de bal achter doelman Wilmer. Dit was een flinke domper voor de ploeg van Ruud Jenneskens.

SSA S.V. Lottum - GFC’33 bleef de betere voetballende ploeg maar Oostrum bleef gevaarlijk via de lange bal op de spitsen. Wat SSA S.V. Lottum - GFC’33 ook probeerde, ze kregen de bal niet achter de Oostrum doelman. Mike Knippenberg scoorde nog wel een keer met een schitterend schot maar de Oostrum grensrechter redde het punt voor Oostrum door voor buitenspel te vlaggen. Zwaar teleurgesteld zochten de blauwhemden na het laatste fluitsignaal hun kleedlokaal op. Doordat Meterik Merselo verslaat en DSV thuis van Sambeek verliest en Heijen , met trainer Tim Driessen, met 4-0 van VIOS’38 wint gaat de eerste periodetitel naar Heijen. Bij deze nogmaals proficiat.

Komende zondag speelt SSA S.V. Lottum - GFC’33 1 thuis tegen VIOS’38.