5712AV
SOMEREN
tel. 0493-492147

Eindelijk de eerste competitiewedstrijd voor Dames 1 nadat er vorige week nog te veel blessures waren stonden ervoor vandaag 13 op t lijstje maar om 3 uur vannacht een app van Fiona gevallen met de fiets en een dik knie.

Aangekomen in Someren was t volop aan t regenen wij hadden de warming-up er al bijna op zitten toen onze tegenstanders zich lieten zien.

Toen om 10.00 de fluit ging was t al bijna droog we moesten meteen flink aan de bak want t bleek dat de spits van Someren erg snel en vrij handig was.

Langzaam kwamen wij ook wat beter in t spel en de kansen op een doelpunt werden als maar groter.

Maar de keepster van Someren werd pas gepasseerd door een afstand schot met links van Kaiya.

Bij de 4e poging was t wel raak voor Inge die niet veel later ook de 3-0 maakte.

Kaiya was een keer ingeschoven toen Someren de bal op t middenveld onderschepte de snelle spits maakte de 1-3 dat was tevens ook de rust stand.

In t begin van de tweede helft ging t op en neer toen Inge zelfs de 1-4 had gemaakt leek de wedstrijd te zijn gespeeld maar niet veel later kregen we een vrij makkelijk gegeven penalty tegen 2-4.

Daarna voerde Someren de druk op en we kwamen 2 x goed weg doordat de tegenstander buitenspel stond bij 2 doelpunten.

Toen Stans na mooie combinatie de 2-5 op t bord zette waren de punten binnen.

Jammer genoeg heeft Fiona waarschijnlijk de knieband weer in of afgescheurd dus die moeten we weer een tijdje missen (beterschap ermee).

Met hard werken werden de eerste 3 punten binnengehaald. Volgende week kunnen we vol aan de bak tegen koploper Baarlo.