Ericaplein 50
5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Het was een zonnige ochtend op de velden van GFC, perfect voetbalweer. Vandaag stond de koploper voor ons klaar op het veld, hierdoor hadden een paar dames van GFC wat zenuwen voor de wedstrijd.

De eerste helft begon en het was rommelig aan de kant van GFC. We waren nog niet echt wakker en de felheid miste in het spel. Hierdoor scoorde Baarlo in de 23ste minuut de 0-1. Heel snel daarna scoorde ze ook nog de 0-2 vanuit een corner. De dames van GFC moesten een tandje erbij zetten. In de 25ste minuut kwam Kim goed door de verdediging van Baarlo heen en scoorde de 1-2! We kregen weer wat moed maar het spel liep niet echt bij GFC, er moest iets veranderen. Tijd voor rust.

In de rust waren we het met z’n allen eens dat we het anders neer moesten zetten. Na wat op en neer gepraat over eventuele wissels en veldposities, hebben we besloten om te beginnen in een 4-4-2 opstelling zodat de gaten op het veld iets kleiner zouden worden. Hopelijk kunnen we zo meer kansen creëren!

De nieuwe opstelling leek te helpen, GFC begon redelijk sterk aan de 2de helft. We maakten meer combinaties en kregen een aantal kansen voorin. Helaas was Baarlo ons te snel af en kregen we de 1-3 en de 1-4 tegen. GFC gaf echter niet op, Lynn kwam na een mooie combinatie goed voor de goal en scoorde met links de 2-4 onder in de hoek! Hierna was GFC conditioneel op, Baarlo bleef goed druk zetten en was erg snel voorin waardoor ze ons makkelijk konden passeren. In een van de laatste minuten scoorde Baarlo dan ook nog de 2-5.

Het weer was vandaag beter dan ons spel op de grasmat. Gelukkig hebben we de komende 2 weken de tijd om aan te sterken en om aan onze conditie te werken, want de eerstvolgende wedstrijd zullen we pas spelen op zondag 30 oktober 10:30 tegen ST Melderslo/Sparta’18 VR1 in Grubbenvorst, tot dan!