de Meeren 11
5991ED
BAARLO LB
tel. 077-4772603

Na 5 weken was het eindelijk weer zover om een wedstrijd te spelen. Helaas moesten we hiervoor wel erg vroeg opstaan want we speelde al om 09:30 in Baarlo.

Ondanks de vroege tijd begonnen we gefocust aan de eerste helft. De eerste 20 minuten was het nog even aftasten, er weiden weinig kansen gecreëerd aan beide kanten van het veld. Toen we eenmaal wiste hoe het erbij stond begonnen de dames van GFC steeds meer druk te zetten en combinaties te maken. Hierdoor kregen we kans na kans, maar helaas maakte we ze niet af. Met 0-0 gingen we dan ook de rust in.

Tijdens de rust genoten we van een bekertje ranja en besproken we de gemiste kansen. Maar er was nog niks verloren, als we zo door blijven gaan kunnen we zeker winnen! Met goede moed liepen we weer het veld op voor de 2de helft.

Het fluitsignaal klonk en we moesten weer even terug in de focus komen. Baarlo had twee snelle wissels in het veld geplaatst waardoor we moesten omschakelen. We gaven Baarlo iets te veel ruimte waardoor we in de 55e minuut helaas de 1-0 tegen kregen. Er moest een tandje bij worden gezet want dit mochten we niet meer weggeven! Baarlo had er veel snelheid in en stonden kort op de man waardoor we nog maar weinig eruit kwamen. In de 70ste minuut scoorde Baarlo de 2-0 vanuit een counter. Er stonden nog 20 minuten op de klok om dit goed te maken! De dames van GFC kwamen weer wat beter in de wedstrijd. Kim kreeg in de 83e minuut, na goed samenspel met Noa, een kans en scoorde deze via een mooie lange bal in de hoek, 2-1! Met nog een paar minuten te spelen wilden we natuurlijk nog erg graag de gelijkmaker scoren, want die hadden we zeker wel verdiend. Helaas kregen we deze er niet meer in. Eindstand 2-1.

Ondanks de erg sterke eerste helft hebben we niet mogen winnen in Baarlo. De kans op het kampioenschap wordt jammer genoeg erg klein zo. Maar dit geeft niet weg dat we natuurlijk nu verder alles willen gaan winnen!

Aankomende woensdag 22 maart staat alweer de volgende wedstrijd op het programma. Dan spelen we om 20:00 uit tegen ST Melderslo/Sparta’18 VR1. Hier hopen we weer de volle punten te pakken. Tot dan!