Kranenmortelweg 6 A
5753RG
DEURNE
tel. 0493-315548

In tegenstelling tot de warme oktoberdag van vorige week stond er vandaag een flinke bries toen we in de vroege ochtenduren (09:00) aan kwamen in Zeilberg. Na het bekijken van de uitslagen van de vorige wedstrijden die onze tegenstander ZSV VR3 had gespeeld moest deze wedstrijd een makkie worden voor ons. Maar dit durfde we niet te vaak hardop te zeggen, want zoals trainer Theo zei we beginnen altijd met 0-0 op het scorebord.

De eerste helft begon en het was aftasten in de eerste paar minuten. De dames van GFC moesten nog wakker worden en wat feller gaan spelen. In de 11e minuut hadden we het te pakken en scoorde Stans de 0-1. Kort na de goal van Stans kreeg Kiki de bal goed voor de voeten en scoorde ze zo de 0-2 in de 13e minuut. Het werd al snel duidelijk dat we veel op de helft van ZSV zouden spelen. Er werden voorin een aantal mooie combinaties gemaakt waardoor er nog enkele goals vielen. Zo scoorde Stans de 0-3 (16e minuut), Kim de 4, 5, én 0-6 (18e,25e en 39e minuut) en Noa de 0-7 in de 40ste minuut. Vlak voor de rust scoorde Kaiya, die vandaag een positie had op het middenveld, de 0-8. Ruststand: 0-8

Na een korte rust begonnen we snel weer aan de 2de helft. Kim wilde volgens mij graag wat hoger op de topscoorder lijst komen te staan, want in de 57ste minuut scoorde ze haar 4e goal, de 0-9. Na een overtreding in de 16 kregen we een penalty, helaas miste Jip deze mooie kans. Maar niet getreurd in de minuten daarna werd er nog flink gescoord. Zo scoorde Kaiya de 0-10 (68ste minuut), Kim weer vanuit de spits de 0-11 (69ste minuut), Kimberly kreeg nog een mooie voorzet die ze in het hoekje tikte 0-12 (72ste minuut) en daarna was Kim nog een keer aan de beurt 0-13 (80ste minuut). Ondanks de vele goals was GFC wat aan het verslappen. Er werd veel op een kluitje gevoetbald, mannetjes werden niet meer zo nauw gevolgd en er kwam steeds meer geklungel aan te pas. Hierdoor kwam ZSV met een goeie kans voor onze goal uit. Moniek mocht toen eindelijk in actie komen en zorgde ervoor dat de teller voor ZSV op 0 bleef staan. Na deze kans van de tegenstander kwam Inge toch ook nog voor de goal van ZSV en scoorde ze in de ener laatste minuut de 0-14. Eindstand: 0-14.

Ondanks de hoge eindscore waren we niet super tevreden met de wedstrijd. Het spel was vooral in de 2de helft klungelig en chaotisch. Hopelijk kunnen we dit volgende week goedmaken bij de volgende wedstrijd. Deze wordt gespeeld op zondag 13 november om 10:30 tegen America VR1 in Grubbenvorst. Tot dan!