Monsterlijke overwinning voor GFC’33 VR1

Ericaplein 50
5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Op deze uitzonderlijk warme oktoberdag stonden de dames van GFC’33 VR1 na 2 weken rust eindelijk weer klaar op de grasmat. Vandaag stond ST Melderslo/Sparta’18 VR1 op het programma.

GFC’33 begon sterk aan de eerste helft, er werd veel druk gezet waardoor er mooie combinaties voorin werden gemaakt. Zo kreeg Kimberly een van de eerste kansen voorin, helaas met een hard schot vol op de lat. In de 18e minuut scoorde Noa de welverdiende 1-0. Niet veel later kwam Jip door de verdediging van ST Melderslo/Sparta’18 heen en scoorde zo in de 20e minuut de 2-0. Dit gaf GFC’33 een goede boost. In de 30e minuut kwam ook Kim goed voor de goal, 3-0. ST Melderslo/Sparta’18 was nog niet echt gevaarlijk geweest en kregen weinig kansen. In de 34e minuut was Jip weer met veel snelheid voorbij de verdediging van Melderslo, 4-0. Na deze goal kakte het spel bij GFC wat in. Er werd minder druk gezet en Melderslo kreeg steeds meer ruimte om te spelen. Toch leidde dit niet tot een tegengoal, ruststand 4-0.

Trainer Theo was tevreden over het voetbal wat we lieten zien vandaag, dit moesten we vasthouden. Na het bekertje ranja gingen we dan ook weer snel het veld op voor de 2de helft.

De 2de helft begon en GFC was vastberaden om de overwinning te pakken. Melderslo was nog steeds op een aantal corners na niet veel aan de kant van GFC geweest. Stans was op het middenveld erg sterk en maakte niet alleen de 5-0, maar ook nog de 6-0 na een 1 op 1 met de keeper. Gelukkig kreeg ook Kimberly nog een tweede kans om een goal te maken, in de 74e minuut scoorde ze na een pass van Kim de 7-0! ST Melderslo/Sparta’18 gaf echter nog niet op, na een counter kwamen ze zo voor een open goal terecht. Maar na een goed verdedigende actie van Sandra werd er niet gescoord door Melderslo. Toen er nog 15 minuten op de klok stonden werd er nog wat gewisseld bij GFC, Kaiya wilde wat meer voorin mee doen en ging op de plek van Lieke staan (voorstopper). Dit pakte goed uit want in de 85e minuut scoorde Kaiya de 8-0. 2 minuten later kwam Kim nog een keer goed voor de goal en scoorde ze nog de 9-0. Eindstand: 9-0

GFC’33 heeft zich vandaag bewezen met deze monsteroverwinning. Zoals te zien op de foto was onze trouwe supporter Wiel ook weer aanwezig, bedankt voor de aanmoediging vandaag langs de kant! Volgende week op zondag 6 november zullen we om 10:00 spelen in Deurne tegen ZSV VR3, tot dan!