Verdiende overwinning SSA S.V. Lottum - GFC’33 1 op Sambeek

Broekhuizerweg 47
5973NW
LOTTUM
tel. 077-4631993

Vanmiddag heeft SSA S.V. Lottum - GFC’33 1 een belangrijke en verdiende overwinning geboekt op Sambeek (10-08-1932). Bij Sambeek ontbraken vandaag enkele zieke spelers en trainer Tom Wollenberg.
SSA S.V. Lottum - GFC’33 mistte vandaag de vakantiegangers Mert Bos en Pim Benders.

Ondanks het gemis van enkele basisspelers bleef Sambeek de eerste helft goed overeind. Doelman Nicky de Heuvel redde vijf minuten voor rust schitterend met zijn voet op een kopbal van Pim Kleeven. En net voor rust mistte Lukas Vostermans de kans op de 1-0. Jammergenoeg ging zijn inzet net over het doel. De eerste helft had Sambeek alleen maar tegengehouden en geen enkele kans gecreëerd.

Meteen na rust was het Jasper Relouw die via de rechterkant Johan Vullings in staat stelde de 1-0 te scoren. Eindelijk was er de dik verdiende voorsprong. Na een uur spelen bracht trainer Ruud Jenneskens enkele frisse spelers in het veld. Willem Breukers, Robin Mom, Mathias Janssen en Jean Custers brachten nieuwe impulsen.  Via een assist van Johan Vullings kon Willem Breukers al na 5 minuten de 2-0 scoren. Het verzet van Sambeek was nu helemaal gebroken. Vijf minuten voor tijd was het Luc Stappers die een voorzet van Willem Breukers netjes afrondde voor de 3-0 na mistasten van doelman de Heuvel.

Al met al een verdiende overwinning voor het team van trainer Ruud Jenneskens.
Volgende week zondag gaan we op bezoek bij sv Kronenberg.