Eerste nederlaag van het seizoen voor de heren van GFC'33 1

4e klasse G

17 februari 2019 14:30

Onbekend

GFC 1 - BVV 1: 2-3

Het eerste elftal van GFC liep tegen BVV tegen zijn eerste nederlaag van het seizoen aan. De nummer voorlaatst knokte zich met vechtvoetbal langs een matig en ongeïnspireerd GFC. En het begon allemaal zo goed. Na amper 2 minuten scoorde Jasper van der Weegen al de 1-0. Maar vijf minuten later stond er 1-2 op het scorebord na twee voorzetten die direct in het doel verdwenen. De gehele GFC defensie stond er bij en keek er naar. Pas diep in de tweede helft kwamen er wat meer kansen voor GFC en het was Thei Breukers die de 2-2 scoorde. Maar BVV bleef knokken en via een ongelukkig eigen doelpunt van Jur Scheres kreeg BVV toch de zeker niet onverdiende drie punten. Te veel spelers van GFC haalden niet hun normale niveau en zaten al met hun hoofd bij Gekke Maandag.