Teleurstellende prestatie voor GFC'33 VR1 in wedstrijd tegen ZSV VR3 - GFC'33

Teleurstellende prestatie voor GFC'33 VR1 in wedstrijd tegen ZSV VR3

Teleurstellende prestatie voor GFC'33 VR1 in wedstrijd tegen ZSV VR3

SSA S.V. Lottum - GFC'33 VR1

3 - 0

ZSV VR3 (zon)

Competitie

6e klasse 3

Datum

16 mei 2023 20:00

Scheidsrechter

R Verheijen

Accommodatie

Sportpark Den Haspel
Ericaplein 50
5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Op deze doodnormale dinsdagavond stond de wedstrijd tegen ZSV VR3 op het programma, nadat Zeilberg eerder had afgezegd. Het bleef onder de dames van GFC nog even onrustig of ZSV dit keer wel zou komen opdagen, maar een halfuur voor aanvang zagen we de gele shirtjes van ZSV gelukkig uit de kleedlokalen van GFC komen. De scoringsverwachtingen voor deze wedstrijd lagen hoog want ZSV hadden we al eens eerder met een monsterscore verslagen.

Misschien hadden we die gedachten beter niet in ons hoofd kunnen hebben, want de dames van GFC begonnen dramatisch aan de eerste helft. Het was chaotisch, druk, geen communicatie en alle ballen vlogen de lucht in. Met z’n alle stuntelden we door de verdediging van ZSV heen en creëerden we ondanks de chaos heel veel kansen. Het is beter als ik verder geen uitspraken doe over hoeveel grote kansen we wel niet gemist hebben. Gelukkig scoorde Kim in de 20e minuut eindelijk de verlossende 1-0. Helaas bleef het daarbij en liepen we met het schaamrood op onze kaken het veld af voor de rust.

Trainer Theo had deze keer niets goeds te zeggen over het verloop van het spel en benadrukte alleen dat we onze kansen beter moesten benutten. Zelf kwamen we tot de conclusie dat we ons hadden aangepast aan het niveau van de tegenstander en dat het gewoon veel beter moest.

De tweede helft begon en GFC bleef helaas nog steeds in het slechte voetbal hangen. ZSV was een paar keer uitgekomen na een counter, maar heeft geen grote kansen gehad. Het bleef akelig lang 1-0, waardoor ZSV met 1 doelpunt al genoeg had om gelijkspel te maken. Het zou maar gebeuren…. De kansen bleven komen voor GFC, maar nog steeds wilde het niet lukken. Richting het einde van de tweede helft werd er iets beter gecombineerd en was er meer rust aan de bal waardoor Kim in de 70e minuut de 2-0 maakte. Ook Inge kreeg eindelijk de bal in het netje en maakte in de 81e minuut de 3-0. Trainer Theo maakte voor het eindsignaal alvast een foto van het scoreblad, want met dit slechte voetbal zouden we toch niet meer scoren. Hij had gelijk want de eindstand bleef een teleurstellende 3-0.

Het was een zeer slechte wedstrijd voor de dames van GFC. Ondanks de 3 punten zijn we ontevreden met het voetbal wat we hebben laten zien. Aankomende zondag spelen we om 12:00 in Kessel onze laatste wedstrijd van het seizoen. Hopelijk spelen we dan beter en kunnen we het seizoen goed afsluiten, tot dan!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!