VVV'03 1 (zon)

4e klasse G

31 maart 2019 14:30

Onbekend

Het eerste van GFC'33 trad vandaag aan tegen hekkensluiter VVV'03. Op het droge en hobbelige veld was het lastig voetballen. Toch had GFC'33 al binnen één minuut op voorsprong kunnen staan. Maar Jasper van der Weegen schoof de opgelegde kans net naast. VVV'03 groef zich in en wachtte op de countermogelijkheden. Nadat GFC'33 meerdere kansen had gemist, kwam die counter er en het was gelijk raak: 0-1. Vervolgens moesten Jur Scheres en Bram Martijn vroegtijdig het veld verlaten met blessures. GFC'33 bleef aandringen, maar miste opgelegde kansen. Zo bleef het tot de rust 0-1.
Binnen één minuut in de 2e helft lukte het eindelijk wel. De keeper van VVV'03 graaide mis bij een voorzet en Jasper van der Weegen maakte gelijk. GFC'33 bleef de aanval zoeken, maar had moeite om tot goede combinaties te komen. Een kwartier voor tijd kwam toch de voorsprong. Bas van Beckhoven schoof een voorzet in het doel. VVV'03 was verslagen en vermoeid. Via twee doelpunten van Willem van den Aarssen, waarvan één uit een strafschop, liep GFC'33 nog uit naar 4-1. Moeizaam, maar uiteindelijk wel verdiend.