Estria 1

3e klasse/4e klasse 3D/4G/4H

16 juni 2019 14:30

Onbekend

Het seizoen voor het eerste van GFC'33 duurde 15 minuten te lang. Met een gehavende ploeg scoorde de Grubbenvorstenaren 20 minuten voor tijd via Bas van Beckhoven de 1-0. Maar het team wist dit niet vast te houden. Estria scoorde nog drie keer en promoveerde naar de derde klasse.

GFC’33 had het de hele wedstrijd lastig. Met name het ontbreken van Willem van den Aarsen en Joost Relouw speelde het team parten. Zij waren beiden te geblesseerd na vorige week om te kunnen spelen.

Tien minuten voor rust miste Estria een penalty. Veel meer kansen gaf GFC’33 niet weg en voor rust waren er nog twee goede kansen uit een counter. In de rust haakte ook Jur Scheres geblesseerd af. Maar de resterende spelers knokten voor wat ze waard waren. En dat resulteerde in een 1-0 voorsprong. Willem Breukers ging alleen op de keeper af, gaf de bal keurig opzij waardoor Bas van Beckhoven scoorde. Vervolgens was het 15 minuten vol houden. Slecht uitverdedigen en een onnodige overtreding leidden tot twee tegendoelpunten. In de laatste minuut viel nog de 1-3. Over en out.