Prima eerste helft GFC'33 levert 3 punten op

GFC'33 1 (zon)

4e klasse G

27 oktober 2019 14:30

Onbekend

Na de deceptie van vorige week tegen Arcen haalde het eerste elftal vandaag in Bergen met een uitstekende eerste helft drie punten op. Dat was van te voren allerminst zeker, want GFC'33 miste maar liefst 7 basisspelers door blessures en een schorsing. En dus moesten de jonkies aan de bak en zij deden het prima. GFC'33 liet Montagnards in de eerste 45 minuten alle hoeken van het veld zien. Aanval na aanval werd gelanceerd op het Bergense doel. Niemand had er van opgekeken als het bij de rust 0-8 had gestaan. Maar GFC'33 liet het bij drie doelpunten van Willem Breukers, Joost Relouw en Luc Stappers. De thuisclub kreeg na een half uur ook nog rood na een harde overtreding op Cedric Bramkamp. Na rust was het heilige vuur wat weg en kabbelde het spel naar het einde. Een klein slippertje in de verdediging leverde nog een tegendoelpunt op. Eindstand 1-3.