GFC'33 1 (zon)

4e klasse G

29 september 2019 14:30

Onbekend

Het eerste van GFC'33 verloor vandaag met 2-1 van Hegelsom. Vlak voor tijd scoorde Willem Breukers de 2-2. GFC'33 stond al bij de aftrap toen de jonge scheidsrechter de treffer alsnog afkeurde op aangeven van de rapporteur van de KNVB. Een onmogelijke situatie, tot ontsteltenis van alles wat Grubbenvorst was. Een rapporteur die invloed uitoefent op het spel! Later ontkende de rapporteur een seintje te hebben gegeven, maar diverse supporters van Hegelsom bevestigden zijn handgebaar.

GFC'33 was eigenlijk de hele wedstrijd de betere ploeg. Maar Hegelsom stond na 45 minuten wel op 2-0 door twee dode spelmomenten. Waarvan een dubieuze penalty. Na rust bleef GFC'33 knokken en na een half uur werd het 2-1 toen Willem van den Aarsen profiteerde van een fout van de keeper. Daarna dus de verdiende 2-2 die ontnomen werd.