Datum

13 oktober 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Het eerste elftal haalde vandaag zijn eerste overwinning uit in Meterik. In een duel waar vooral strijd was en minder goed voetbal had GFC'33 een droomstart. Na vijf minuten scoorde Willem Breukers de 0-1 na een harde voorzet van Sebas Theelen. Voor rust kregen beide ploegen kleine kansen, waarbij het spel met name op het middenveld plaats vond. Na rust bleef het beeld hetzelfde, waarbij Meterik wat meer druk probeerde te zetten met de lange bal. GFC'33 kreeg meer ruimte maar verzuimde de kansen af te maken. Tien minuten voor tijd botste doelman Davy Wilmer met Joost Relouw. Hij bleef liggen en Meterik leek met een lange bal de 1-1 te scoren, maar de scheidsrechter legde het spel stil. Tot woede van heel Meterik. De laatste minuten was het nog even billen knijpen voor GFC'33 , maar het bleef 0-1.