Datum

26 januari 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

Het eerste elftal speelde vandaag zijn eerste competitiewedstrijd na de winterstop. Tegenstander was het hoger geklasseerde Stormvogels'28 uit Siebengewald. Op het hobbelige veld in Grubbenvorst koos trainer René Peters voor een wat behoudendere speelwijze tegen het aanvallend sterke Stormvogels'28. Met maar twee spitsen probeerden de Grubbenvorstenaren de controle op het middenveld te krijgen. En dat lukt goed. Na 10 minuten kwam Luc Stappers via een Siebengewalds hoofd vrij voor de keeper: 1-0. De vreugde was van korte duur, want vrijwel na de aftrap kreeg Stormvogels'28 een penalty nadat Sebas Theelen ongelukkig een tegenstander haakte. Dat betekende 1-1. Maar ook Stormvogels'28 kon niet lang genieten van het doelpunt, want even later was het Willem Breukers die een mooie pass van Willem van den Aarsen prima afmaakte: 2-1. In het resterende half uur voor rust was er vooral veel strijd op het middenveld en helaas het uitvallen van beide Willems.
Na de thee zette Stormvogels'28 wat meer aan op jacht naar de gelijkmaker. GFC'33 kwam er moeilijk meer uit en de 2-2 hing in de lucht. Maar vlak voor tijd was het Sonni Hermkens die een foutje van de doelman afstrafte en de eindstand op 3-1 bepaalde.