Hegelsom 1 (zon)

4e klasse G

8 maart 2020 14:30

Onbekend

Op een nat en druilerig sportpark D'n Haspel won GFC'33 vanmiddag het belangrijke duel met nummer twee Hegelsom. En daarmee nam de ploeg revanche voor de onverdiende nederlaag in het uitduel. Toen keurde de jonge scheidsrechter de gelijkmaker vlak voor tijd af op aangeven van zijn KNVB begeleider. Nu was het geluk aan GFC-zijde. Nadat Hegelsom twee keer het alumium had geraakt in de 2e helft, scoorde invaller Willem Breukers in blessuretijd de 1-0. Zijn mislukte voorzet vloog over de keeper heen in het doel. De gehele wedstrijd was er vooral veel strijd op het moeilijk bespeelbare veld. In de eerste helft zag GFC'33 twee doelpunten afgekeurd worden voor buitenspel en hands. Keeper Davy Wilmer redde uitstekend op enkele inzetten van Hegelsom. En twee keer kreeg hij dus hulp van de paal. Net toen iedereen vrede leek te hebben met de 0-0, was daar dus Willem Breukers die toch nog de overwinning aan GFC'33 gaf. Gelukkig, maar ook die drie punten tellen. De Grubbenvorstenaren blijven daarmee koploper in de 2e periode.