EWC'46 1

4e klasse G

3 november 2019 14:30

Onbekend

In een nat en miezerig Grubbenvorst trof GFC'33 vandaag EWC'46 uit Well. Beide ploegen vertoeven in de middenmoot. GFC'33 had het moeilijk in de eerste helft. Met vijf afwezige spelers was het begin lastig. Toch kwam GFC'33 op voorsprong door Bas van Beckhoven  na een foutje in de verdediging. Maar EWC'46 was de betere ploeg en kwam verdiend op 1-1. Na de rust kwam Cedric Bramkamp in de ploeg en hij wist het spelbeeld om te draaien. GFC'33 speelde beter, kreeg kansen en kwam 20 minuten voor tijd verdiend op 2-1 via een kopbal van Jur Scheres, op aangeven van Cedric Bramkamp. Met nog tien minuten te gaan ontbrak even de scherpte en EWC'46 kwam langszij. Dat was ook gelijk de eindstand: 2-2.