Datum

30 augustus 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

Het eerste elftal speelde vandaag in de beker 0-0 tegen vijfdeklasser VOS uit Venlo. In een matige wedstrijd met weinig kansen over en weer, konden de Grubbenvorstenaren nauwelijks een vuist maken. In de eerste helft had VOS zelfs het beste van het spel. Na de thee was GF'C'33 de betere ploeg, maar echte kansen waren er nauwelijks. In de laatste 10 minuten scoorde Mike van Knippenberg de 1-0 na een schot van Joost Relouw. De grensrechter vlagde echter, zoals bij elke gevaarlijke situatie, voor buitenspel. Zeer twijfelachtig. De scheidsrechter keurde het doelpunt eerst goed, maar liet zich uiteindelijk toch overtuigen om de 1-0 af te keuren. In het vervolg miste VOS nog twee goede kansen, maar het bleef bij 0-0.