Datum

16 augustus 2020 12:00

Accommodatie

Onbekend

Ook het tweede oefenduel voor het eerste elftal eindigde in een gelijkspel. Op een drukkend warm sportpark D'n Haspel werd het 4-4 tegen Cito uit Oss, ook een 4e klasser. GFC'33 begon sterk. Binnen twee minuten stond er 1-0 op het scorebord. Sonni Hermkes rondde een mooie aanval goed af. Maar binnen 10 minuten stond Cito op een 2-1 voorsprong. De organisatie in de Grubbenvorster verdediging was even ver te zoeken en de Ossenaren profiteerden hiervan. In het vervolg van de eerste helft bleef Cito wat sterker. De ploeg oogde meer ingespeeld en vlak voor rust werd het zelfs 1-3. Na rust had GFC'33 de organisatie echter wat beter op orde en Cito had duidelijk meer last van de zware omstandigheden. Binnen een half uur kwam GFC'33 op gelijke hoogte via Willem en Thei  Breukers. Vlak voor tijd leek Max van den Hombergh zelfs de winst voor GFC veilig te stellen met een lepe schuiver na een snelle aanval. Maar in de slotminuut kreeg Cito nog een strafschop na een ongelukkige overtreding van Mike van Knippenberg. De strafschop werd benut en zo kwam de eindstand op 4-4.