8 - 1

Odiliapeel 1 (zon)

8 september 2020 20:00

Onbekend

Na het bekerdipje van afgelopen zaterdag (4-0 verlies) kon het eerste elftal vanavond het vertrouwen in eigen kunnen opvijzelen. Op het programma stond een midweekse oefenwedstrijd tegen 5e klasser Odiliapeel. GFC'33 begon met veel basisspelers van vorig seizoen op de bank. Het begin was dan ook moeizaam, maar gaandeweg de eerste helft raakte het elftal wat meer ingespeeld en dat leidde tot een 3-0 ruststand. Odiliapeel bleek na rust een gewillig slachtoffer en GFC'33 kon naar hartelust aanvallen en scoren. Uiteindelijk stond de teller bij het laatste fluitsignaal op 8-1, met veel doelpunten van de familie Breukers. In het veld kregen Lars Alsters en Devin Coenders van Onder 19 opnieuw een kans om hun kunnen te tonen. Beiden deden het prima. Zondag wacht met 3e klasser Baarlo een zwaardere tegenstander in de laatste bekerwedstrijd.