GFC'33 3 (zon)

Groep 4 101

13 september 2020 10:00

Onbekend

Zondag 13 september mocht er weer gebald worden door de heren van ’t derd. Om 9 uur werd er verzameld met de fiets bij het sportpark om de maas over te steken naar Velden. Petat was echter naast zijn fiets ook de klok vergeten en kwam te laat wat terecht werd beloond met 80 minuten plaats nemen op de bank. Met een aantal brakke koppen werd er begonnen aan een vlugge warming up, wat het spel niet ten goede kwam, zo veel werd later duidelijk. Rens en Lei waren nog altijd niet inzetbaar en waren slechts aanwezig om wat mentale steun te geven. Het spreekt voor zich dat onze Lei hierdoor nog altijd op 0 doelpunten staat, in tegenstelling tot topscorer Basje met 3 treffers.

Het dauw stond nog op het gras tijdens het aftrappen, het was al enige tijd geleden voor de vedettes dat er zo vroeg gespeeld moest worden. De helft zat nog deels in ’t Stammineke, wat leidde tot een rommelig zooitje op het veld. Het bleef lange tijd 0-0 en zo werd er ook begonnen aan de rust. In de tussentijd kwamen de supporters ook een voor een de maas over, de kosten van het veer werden echter niet terug betaalt in de vorm van een goed potje voetbal. De trainer was allesbehalve tevreden in de rust en liet dit ook duidelijk merken. Het mocht echter niet baten, het spel werd er niet beter op en IVO kwam in korte tijd op een 2-0 voorsprong. Funs maakte, uit de enige fatsoenlijke combinatie in de hele wedstrijd, nog de aansluitingstreffer. Maar tevergeefs, IVO maakte er 3-1 van. Wat na nog 15 minuten slecht voetbal ook de eindstand werd. Al met al geen wedstrijd om over naar huis te schrijven, volgende week mogen de heren wederom afreizen naar Velden voor de start van de competitie en revanche.