Lamlendige wedstrijd GFC'33 2: 6-1 winst

Lamlendige wedstrijd GFC'33 2: 6-1 winst

GFC'33 2 (zon)

6 - 1

Sportclub Irene 4 (zon)

Competitie

Groep 3 53

Datum

6 september 2020 12:00

Scheidsrechter

H. (Hans) Crutzen

Accommodatie

Sportpark Den Haspel
Ericaplein 50
5971 GC
Grubbenvorst
tel. 077-3661888

Na meer dan een jaar afwezigheid, pakt GFC'33 2 toch weer de handschoen op om een wekelijks verhaaltje voor de clubsite aan te leveren. Wat is er veranderd dit jaar? Weinig, we hebben alleen voor een wedstrijdje of 400 eerste-elftalervaring binnengehaald. Daarnaast mogen we voortaan om 12u voetballen. Met de rentree van Sebas en Bram, en het nieuwe tijdstip, zijn nu echt alle excuses weg die we aan kunnen voeren voor de wanprestaties die we de vorige twee seizoenen toch met enige regelmaat leverden. Daarnaast hebben we ook nog het dunnere broertje van kale sloopkogel Michael van Gerwen binnengehaald als geheim wapen, en blijkbaar vond hij het nodig een masterclass panna’s te komen geven aan zijn ex-clubgenoten.

Lang nieuwsbulletin, want over de wedstrijd valt niet zo heel veel te melden. Wij waren een beetje lam nog, van Freek zijn soiree de avond ervoor, maar onze tegenstander was nog 3x zo lamlendig, Irene bleek echt niet vooruit te branden. Onze flankenflitsers voorin Mario en Mike, toch niet bekend om hun hoge startsnelheid, lieten nog af en toe de backs hun hielen zien, dat zegt mijns inziens voldoende.
3-0 was de ruststand, onze altijd scorende spits Wim, ons (trainings)beest Bob(naldo) en ons slangenmens op het middenrif Eugène zorgden voor de doelpunten.
Tweede helft mochten er nog vier verse krachten het veld in, tot nieuw elan leidde het niet bepaald. Wel werd menig Irene speler op een panna getrakteerd, met name hun rechtsback zal vannacht nog een aantal keer badend in het zweet wakker zijn geworden, de arme sterveling heeft minstens 5 panna’s om zijn oren gekregen.
Doelpunten vielen er ook, Bram liet zich van zijn beste kant zien door eerlijk toe te geven dat een overtreding net buiten de 16 werd gemaakt. Erg nobel van hem, en dusdanig goede karma dat hij daarna zijn vrije schop de kruising in schilderde. Jeroen scoorde meteen bij zijn debuut, dus nu kan hij in zijn winterstop, die gisteren al begonnen is, gaan genieten van zijn 1-op-1 gemiddelde. Vervolgens lag het tempo zo laag dat we op het veld bijna sliepen, de nul zat er weer niet in voor onze keeper annex dorpsgek. Aanvoerdertje Theelen vond het voldoende geweest, en na zijn 6-1 was het echt helemaal klaar met deze tranentrekkend slechte wedstrijd.

Helaas geen foto’s deze week, het wereldwijde web is nog niet klaar voor de foto van Freek met Olivia, of van Stijn met zijn legerhelm. Volgende week een nieuwe kans, Jules, Koen, laat je gelden langs de kant!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!