GFC’33 2 gemakkelijk door in de beker

GFC’33 2 gemakkelijk door in de beker

SVC 2000 3 (zon)

2 - 5

GFC'33 2 (zon)

Competitie

Groep 3 53

Datum

13 september 2020 10:30

Scheidsrechter

P.J. (Peter) Schroots

Accommodatie

Sportpark de Wijher
Jagerstraat 1
6042 KA
Roermond
tel. 0475-326335

Zondag de 13e, en het voelde zeker als een ongeluksdag voor eenieder die een blik op de wekker wierp op deze ochtend. 9u vertrekken, dat zal nooit tot onze hobby’s behoren, maar als je wat wilt in de beker moet je ook dit soort klusjes klaren.
Na een lange reis naar Remunj, bereikten we iets na half 10 sportpark de Wijher. Wakker waren we nog niet, en dat waren we nog steeds niet om half 11. Wellicht gaan zweven na de recente successen, zagen we binnen een paar minuten SVC de lat teisteren, Stijn zat er net genoeg aan met zijn keeperswanten.
Na vijf minuten was echter SVC uitgeraasd, en de rest van de eerste helft lieten we SVC alle hoeken van het veld zien. De goals vielen ook snel, binnen het kwartier stond het nul-twee. Een mooi schot buitenkant rechts van Jop gaf ons de voorsprong, en na een flitsende aanval over rechts gaf Bassie andermaal Jop een niet te missen kans (later in de wedstrijd zagen we dat ook niet te missen kansen te missen waren).
Het veld leek vol te zitten met dichtgegooide molshopen, echter had de mollenbestrijding nog enkele mollen in de achterhoede van SVC over het hoofd gezien. Zeer makkelijk liepen we verder uit, geblunder van de Torwart zorgde dat Wim 0-3 en dat Etienne 0-4 kon aantekenen. Vervolgens bleef Beekie wijselijk van Bob zijn voorzet af, waardoor ook Bob zich op het scoreformulier voegde.

Helft twee daarna was niet om aan te gluren. Met 0-5 is de zege al lang een breed binnen, en dan is het voor ons nog lastig blijkbaar ons te motiveren (zie foto voor het motivatieniveau). De tweede helft was dan ook een stuk opener, en minder goed van ons. Beide ploegen kregen kansen, waarbij 2 van ons toch wel het predikaat ‘niet te missen’ verdienden. Een mooie vrije trap van Bram bereikte onze linksback Pim V, echter schoot deze vanaf de doellijn ongeveer tegen de lat. Daarna haalde Ivo nog de inzet van Jop van de lijn, hij gunde Jop duidelijk geen hattrick vandaag. Even later kreeg Mike een panklare voorzet in de vijfmeter, die hij op acrobatische wijze richting doel kopte. Acrobatisch was het zeker, alleen hij kopte zo ver over dat er ook een acrobaat aan te pas moest komen om de bal uit het vangnet te vissen. Aan de andere kant werd er defensief ook gestunteld bij tijd en wijle, dit gaf SVC de kans de score nog wat draaglijker te maken, 2-5 was het verdict aan het einde. Ruim door in de beker dus, hopelijk kunnen we in de competitie deze lijn van overwinningen doortrekken.

GFC21.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!