GFC'33 2 trein dendert door tegen SVOC'01

GFC'33 2 trein dendert door tegen SVOC'01

SVOC'01 2 (zon)

2 - 5

GFC'33 2 (zon)

Competitie

5e klasse 11

Datum

11 oktober 2020 11:30

Accommodatie

Sportpark De Heesakker
Heesakker 4
5808 AW
Oirlo
tel. 0478-571262

Het houdt niet op, niet vanzelf. En dan hebben we het uiteraard niet over corona, maar over de zegereeks van GFC'33 2, die toch al een maandje of twee duurt.


Zondag 11 oktober mochten we afreizen naar het pittoreske buitengebied in de middle of nowhere tussen Oirlo, Castenray en een hoop koeien. Normaal al een triestig sportpark, en zonder fans helemaal een troosteloze ambiance. 
Dat gebrek aan ambiance reflecteerde zich ook in ons spel, de start was zeer ongeïnspireerd. Na een kwart wedstrijd werd dat afgestraft, geschutter achterin leidde tot de 1-0. Gelukkig hadden we al snel de 1-1 op het bord, na een balverovering van onze man of the match, onze rots in de branding, ons lichtende voorbeeld Paul Bongers, kreeg Bram de bal, en die bekroonde zijn rush van 40m met een mooie schuiver. 
Daarna ging het hard, Freek opende zijn rekening dit seizoen (GFC topscorerslijst, maak uw borst maar nat). Vervolgens kregen we een vrije trap, de keeper stond bij de paal te lanterfanten, waardoor Bram hem fraai in de korte hoek kon krullen. 1-3 met de rust. Bram kon als beloning meteen de tweede helft vlaggen, daar leek hij erg content mee. 

Vlak na rust, het zal minuut 53 geweest zijn of iets, gaf Bob ook ineens een teken van leven op het middenrif. En als je dat toch doet, kun je maar beter meteen de 1-4 aantekenen, hulde Bob. 
De wedstrijd leek klaar, maar nieuw geklungel leidde meteen tot de 2-4. Etienne voorkwam daarna erger door een 1-op-1 uit z'n doel te houden, en met het missen van die kans verdween ook het laatste geloof bij SVOC. 
Onze gelegenheidsrechtsbuiten Theelen gaf de uitslag nog wat extra cachet, door na een mooie pas van Ovi de 2-5 aan te tekenen. 
Negen uit drie, 16-3 als doelcijfers. De start had slechter gekund. Hopelijk volgende week weer de staatskas spekken met boetes op de A73 uit bij Reuver voor de beker, als de persco dinsdag meewerkt. Mocht de sport er weer uitgaan, dan willen we toch graag positief afsluiten, in de geest van elk voordeel heb z'n nadeel: Dan zijn we in ieder geval Herbstmeister.

2.jpeg

1.jpeg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!