Overwinning voor GFC'33 2 ondanks opstartproblemen

Overwinning voor GFC'33 2 ondanks opstartproblemen

GFC'33 2 (zon)

4 - 1

FCV-Venlo 4 (zon)

Competitie

5e klasse 11

Datum

20 september 2020 12:00

Scheidsrechter

H. (Hans) Crutzen

Accommodatie

Sportpark Den Haspel
Ericaplein 50
5971 GC
Grubbenvorst
tel. 077-3661888

De heren van GFC 2 zijn de competitie goed en slecht tegelijk begonnen. De uitslag was prima, maar het niveau van de wedstrijd en de blessure van onze doelwachter waren toch wel smetjes op deze zondag de 20e.
Kwart over 11 sharp stonden we allemaal paraat op D’n Haspel, allemaal op 1 na. Onze 2e trainer Jules vond op tijd opdraven niet nodig. Ondanks dat hij al 3 jaar gestopt is als actief voetballer, is hij dus duidelijk nog niet van zijn vedetteneigingen af. Het gebrek aan staf leidde tot een magere voorbereiding, klokslag 12u hadden we nog niet de beschikking over een opgeruimd veld zonder 6 doeltjes erop, cornervlaggen en vlaggen voor de grensies.  Opstartproblemen dus.
Opstartproblemen hadden we ook in de wedstrijd, het eerste half uur liepen we zo traag over het veld, als we nog een versnelling trager zouden lopen, dan waren we achteruit gegaan. Gelukkig voor ons was FCV ook niet vooruit te branden, waardoor er een enorm saai schouwspel ontstond. Na een halfuurtje wandelen in de zon besloten we toch iets meer gas te geven. Zowaar kwamen we vrij simpel er een aantal keer doorheen, en na een flitsende counter met dito afronding in de winkelhaak dacht Bram de 1-0 aan te tekenen. Helaas stond onze fluitist net een FCV’er een berisping te geven, waardoor het spel dus stil bleek te liggen. Achteraf bleek dit een prima kosten-batenanalyse van de arbitrage, daar we in de tijd 11-tegen-10 twee treffers maakten, dus de baten van 2 treffers konden we mooi afstrepen tegen de kosten van 1 goal.
Voor rust was het goalgetter Pim V. die doel trof, en vrij snel na de rust tekende Ivo de 2-0 aan.
Dit was het startsein om weer collectief in slaap te schieten, met de 2-1 tot gevolg. Deze 2-1 had nog een ander naar bijgevolg, Stieun zijn we een tijdje kwijt, zijn derde helft speelde zich namelijk af op de Huisartsenpost, met een pijnlijke linkerhand, waar ik verder geen grappen over zal maken, die zijn er al genoeg gemaakt denk ik.
De wedstrijd was gelukkig wel eind goed al goed, vrij rap na de 2-1 tekende Jop de derde aan.
Het slotakkoord was van grote schoonheid, een prachtige penseelstreek vertrok van Jordi zijn rechtervoet, waarmee hij hem van een meter of 20 werkelijk prachtig in de bovenhoek schilderde, 99% zeker dat dit geen compleet mislukte wreeftrap was. Een erg kunstzinnig doelpunt van Jordi, die daarmee een ouderwetse greekwedstijd zoals we die van hem kennen mooi afsloot.  

WhatsApp_Image_2020-09-21_at_20.14.07.jpeg

WhatsApp_Image_2020-09-21_at_20.15.07.jpeg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!