Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 54

Ericaplein 50
5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Een gehavend eerste elftal boekte op een warm sportpark D'n Haspel een fel bevochten gelijkspel tegen Montagnards uit Bergen: 2-2.
Met 5 geblesseerde  basisspelers moest trainer Tim Driessen behoorlijk improviseren. Gelukkig waren 2 spelers van ut derd en 2 spelers van JO19-1 bereid om uit te helpen. De Grubbenvorstenaren begonnen goed en uit een mooie combinatie scoorde Tom Geurts de verdiende 1-0. Maar langzaam nam het fysiek sterkere Montagnards het heft in handen. Keeper Davy Wilmer redde enkele keren prima, maar moest vlak voor rust toch de 1-1 incasseren. Montagnards was na rust de betere ploeg en via een strafschop werd het 1-2. Maar het jonge GFC'33 bleef er in geloven en vlak voor tijd wist Cedric Bramkamp via een vrije trap de gelijkmaker binnen te schieten. Wellicht iets meer dan verdiend, maar daarom niet minder prettig.

Op naar de eerste competitiewedstrijd uit tegen Meterik, met dan hopelijk weer met diverse spelers terug van een blessure.