GFC’33 VR1 verliest bekerwedstrijd van ST SVEB/Sporting S.T

Ericaplein 50
5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Zo fel als de zon afgelopen zondag scheen, zo scheen vanavond de volle maan. Wedstrijd op een woensdagavond. Geen katers, geen wekker (voor het voetballen) en helaas geen winst. Wat we vanavond wel hadden was publiek naast de lijn. Wat een plaatje; (zie beneden) samen tussen de supporters, lopend naar de kantine/kleedkamers in de rust. Helaas hebben we deze wedstrijd niet weten te winnen. Maar niet getreurd lieve supporters; we maken het goed dit seizoen!

De wedstrijd begon stipt om 20.00 uur op sportpark Den Haspel te Grubbenvorst. De wedstrijd was nog maar 5 minuten aan de gang en daar viel de inmiddels welbekende 0-1 voor de tegenstander. Zo zijn we namelijk al onze wedstrijden tot nu toe begonnen: een tegengoal binnen 15 minuten. Iedereen die GFC’33 VR1 volgt weet dat wij niet zomaar opgeven. Dat liet karate Jip ook nog even zien. We gingen er tegenaan met z’n allen, maar we wisten dat het een pittige wedstrijd zou worden. ST SVEB/Sporting S.T. VR1 speelt namelijk 2 klasse hoger dan GFC. Dat lieten ze in de 36e minuut even zien. Een heel mooi afstandsschot maakte de stand 0-2 voor ST SVEB/Sporting S.T. Met deze stand op het scorebord werd het rust.

HALLO; WIE HEEFT MIJN VEST AAN?! Zo luidde het circa 1,5 minuut na het fluitsignaal over het GFC terrein. Ozze Wiel was zijn vest kwijt. Het was tenslotte een frisse avond voor degene die reserve stonden, en blijkbaar ook voor de grensrechter 😊. Na de bespreking en het bekertje ranja het veld weer op. Klaar voor de tweede helft.

10 minuten na de start van de 2e helft viel de 0-3. GFC deed haar best maar zo viel toch in de 60e minuut de 0-4. Zoals jullie weten geven wij niet op. En dat bleek in de 75e minuut toen Inge scoorde; 1-4! Doorgaan!! Luidde het over het veld. Er was weer hoop, want zelfs dat hebben we met een 1-4 achterstand. In een wedstrijd kan er nog van alles gebeuren! Helaas was ST SVEB/Sporting S.T. VR1 te sterk en scoorde in 85e minuut de 1-5. GFC heeft weer gevochten en niet opgegeven. Gestreden tot het laatste fluitsignaal. We mogen zeker niet ontevreden zijn, maar er is zeker nog werk aan de winkel.

Eindstand: 1-5

Met 2 wedstrijden in een korte tijd, mogen de dames van GFC nu even uitrusten. Aankomende zondag is er helaas geen wedstrijd. Uiteraard trainen we vrijdag wel en gaan we ons opmaken voor de 1e competitiewedstrijd van het seizoen.

Zondag 3 oktober 13.00 uur Koningslust VR1 vs GFC’33 VR1.

Hopelijk zijn onze supporters er dan ook weer bij. Tot dan!