Gehavend GFC'33 1 start seizoen met nederlaag

Speulhofsbaan 45
5964NT
METERIK
tel. 077-3983466

Een gehavend eerste elftal moest vanmiddag met 5-2 zijn meerdere erkennen in Meterik.
Trainer Tim Driessen miste 5 basisspelers en begon de wedstrijd met spelers van O19 en het 3e elftal. Toch begon GFC'33 sterk en na een kwartier scoorde Jens Linders van het 3e de 0-1.
De Grubbenvorstenaren hadden de wedstrijd onder controle, maar door een te korte terugspeelbal kwam Meterik via een penalty op 1-1.
Een vrije trap van Luc Stappers betekende dat GFC'33 opnieuw de leiding nam. Helaas weer van korte duur. Een onoplettendheid in de verdediging betekende de 2-2. Met wat geluk kwam Meterik via een Grubbenvorster been vlak voor rust zelfs op een 3-2 voorsprong.

Na rust bouwde een fitter ogend Meterik de voorsprong snel uit naar 4-2. Een rode kaart gaf GFC'33 weer enige hoop, maar ook met 10 man wist Meterik de voorsprong eenvoudig vast te houden. Vlak voor tijd werd het via een penalty ook nog 5-2. Ietwat geflatteerd maar uiteindelijk niet onverdiend. Meterik stopte meer energie in de wedstrijd en dat betaalde zich na een stroef begin toch uit.

Volgend week loopt de ziekenboeg weer iets meer leeg en hoopt GFC'33 completer aan de aftrap te verschijnen. Hoewel het vandaag zeker niet gelegen heeft aan alle uithelpers.