Ericaplein 50
5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

In opnieuw een spannende pot wist het eerste elftal zijn tweede zege op rij te boeken. Na de krappe winst op DEV-Arcen werd vandaag RKMSV uit Meijel met 2-1 op zij gezet. Weer met de hakken over de sloot.

Met de wind in de rug had GFC'33 in de eerste helft het betere van het spel. Maar tot grote kansen leidde dat niet.
Vlak voor rust kopte Thei Breukers echter toch de 1-0 binnen uit een prima corner van Cedric Bramkamp.

Na de thee had RKMSV de wind mee en daardoor ook de overhand. Maar de beste kans was voor GFC'33. Luc Stappers ging alleen op de keeper af, maar die stopte zijn inzet. Even later werd het toch 2-0. Uit een moeilijke hoek scoorde opnieuw Thei Breukers de 2-0.
Voor RKMSV het signaal om nog meer alles op de aanval te gooien. Dat leidde tot diverse kansen, maar de prima keepende Davy Wilmer hield zijn doel schoon. Twintig minuten voor tijd had hij echter geen antwoord op een prachtig schot van RKMSV en zo werd het 2-1. Met drie verse krachten van JO19-1 (Mert, Michiel en Robin) probeerde GFC'33 de voorsprong over de streep te trekken. En dat lukte met hangen en wurgen, ondanks vijf minuten blessuretijd. Een belangrijke overwinning en een stevige plek aan de bovenzijde van de middenmoot.