Ericaplein 50
5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Na alle stormen van de afgelopen tijd, scheen vandaag het zonnetje heerlijk boven de voetbalvelden van Grubbenvorst. Tijdens de warming-up was het dan ook al zweten geblazen. Iedereen heeft kunnen bijkomen van de carnavalsdagen. Vandaag mochten we eindelijk weer een wedstrijd voetballen. Thuis tegen Roggel, waar we onze laatste wedstrijd ook tegen gespeeld hebben. De vorige wedstrijd verloren de dames van GFC met 4-0. We hadden dus nog wat recht te zetten.

De wedstrijd begon en beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Op beide helften van het veld werd gespeeld. Echte kansen werden er nog niet gecreëerd. Later in de 1e helft kwamen er kansjes voor beide ploegen, maar een goal viel er niet.

In de rust hebben we een korte bespreking en natuurlijk een bekertje ranja gehad. Terug het veld op. Weer waren de ploegen op beide helften aan het spelen. Toen Roggel een serieuze kans op goal kreeg, had Moniek een hele mooi redding. Nog steeds 0-0. Op naar de andere kant van het veld. Lynn schoot op goal, maar raakte helaas de lat. Jip, Stans en Inge hebben ook nog kansen gekregen maar helaas viel er geen goal. GFC kreeg de laatste minuten de overhand in de wedstrijd, maar uiteindelijk klonk het laatste fluitsignaal. Eindstand: 0-0. Vandaag hadden we ook weer publiek naast de lijn! Ook zij zullen genoten hebben van het zonnetje vandaag. En hopelijk ook van de wedstrijd 😊

Volgende week zondag hebben de dames van GFC rust. Op zondag 20 maart om 11:30 uur wordt er weer afgetrapt op de voetbalvelden in Meijel.

Zondag 20 maart 11:30 uur RKMSV VR1 vs GFC’33

Tot dan!

Ohjaa; en na de wedstrijd hebben we nog even gezellig in de kantine gezeten (zie foto).