de Meeren 11
5991ED
BAARLO LB
tel. 077-4772603

Nat weer en drassige velden. De dames van GFC mochten weer aantreden. De trainer had er vertrouwen in. Na een korte warming-up begon de wedstrijd.

GFC begon sterk aan de wedstrijd. Meteen werd de aanval ingezet. Na wat geklungel bij het doel aan de zijde van Baarlo werd de bal erin getikt. Eigen goal van Baarlo. GFC op een 1-0 voorsprong. GFC bleef druk zetten en was veel aan de zijde van Baarlo te vinden. Zo kreeg Nina, in de 7e minuut, via de lucht de bal op haar hoofd en raak! Een mooie kop-goal. GFC op een 2-0 voorsprong. Na de 2-0 kakte GFC wat in. Hier en daar werden nog wat mooie combinaties gemaakt, maar het was te wisselvallig. Op een gegeven moment werd het zwaar in de modder. Tijd voor rust.

Na de rust kwam GFC niet meteen in de wedstrijd. In de 47e minuut scoorde Baarlo de 2-1. Een tandje erbij voor de dames van GFC! En dat lukte redelijk. In de 60e minuut kreeg Kim de bal voor de voeten en met volle poele schoot ze de bal in het doel. 3-1 voor de dames van GFC.

Daarna was het weer op de nagels bijten voor de dames van GFC en de trainer. Baarlo werd sterker en scoorde in de 75e minuut de 3-2. Kom op die Witte! Hier en daar kwamen de pijntjes van het glijden en glibberen. Het ene varken was nog zwarter dan het ander in de modderpoel. Dit deed GFC geen goed en zo scoorde Baarlo in de 84e minuut de 3-3. Helaas wist GFC het tij niet meer te keren. Wellicht begonnen de zenuwen voor Max Verstappen de overhand te krijgen. Einduitslag 3-3.

Volgende week de laatste wedstrijd vóór de winterstop. Zondag 19 december 10.30 uur GFC`33 VR1 vs S.V. Roggel VR1.

Volgende week nieuwe wedstrijd, nieuwe kansen. Wies dan!