Ericaplein 50
5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Het was akelig stil binnen de hekken van GFC. Geen publiek en geen andere wedstrijden op het programma. Het was aan de dames van GFC om deze stilte te doorbreken. Zoals gewoonlijk gebeurde dit met de warming-up. Lekker de muziek box aan. Na de warming-up een korte bespreking en om 10.30 uur begon dan de wedstrijd.

De wedstrijd begon en het ging gelijk op. Er werden redelijk wat combinaties gemaakt door de speelsters van GFC. Met support van onze trainer Theo en onze grensrechter Wiel, die deze wedstrijd ook nog extra veel moesten schreeuwen omdat er geen supporters naast de lijn stonden, wist GFC het achter dicht te houden en vanuit daar op te bouwen om kansen te creëren. Na 35 minuten kreeg GFC een penalty. Aan Kaiya de eer om deze penalty te nemen. RAAK! 1-0 voor de dames van GFC. De laatste 10 minuten voor rust werd het zwaar voor beide ploegen. Tijd voor rust.

Eerst een bekertje ranja, daarna de teambespreking. “Het gaat niet slecht”. Maar het kan dus beter. Op naar de tweede helft waar nog van alles mogelijk was!

Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Zo heeft Moniek er nog een paar keer voor gezorgd dat het doel schoon bleef aan de zijde van GFC. Maar aan de andere kant van het veld werden ook de nodige kansen gecreëerd, helaas werden deze niet benut. De laatste minuten was het strijden. Conditioneel werd het zwaarder en een tegengoal moest voorkomen worden. Hier en daar waren er wat pijntjes. Gelukkig kon iedereen verder spelen. GFC wist het tot het einde van de wedstrijd dicht te houden en boekt weer een overwinning.

De dames van GFC hebben volgende week zondag rust. Ze gaan zich dan opmaken voor de volgende wedstrijd die gespeeld gaat worden op zondag 28 november om 12.00 uur, uit tegen Kessel VV VR1.
Helaas mogen de supporters nog niet mee naar Kessel. Hopelijk tot snel!