Ericaplein 50
5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Gojjemiddaag Peggen, Eazels, Dreumels en natuurlik Plaggen. Nao de aafgelaste wedstrijd teage de Plak XI oet Lottum en un weekend volle zeis kleppe op carnavalsmeziek mochte we dan eindelijk weer de wei in. Door de vastelaovend waas de selectie echter flink gekrompen, met welgeteld 9 eigen speulers ware we genoodzaakt verschillende gastspeulers oet te nuedigen. In teagestelling tot ut iers kregen weej wal un complete basis 11 beej elkaar, zelfs auk nog 4 wissels.

De versterking vandaag bestond oet: Good old FB9, de gebroeders Linders en Lars van ut vlaggenschip (Lars waar euverigens 45 minuten telaat), Hegger jr van de O19-2, wantja we moose teage Lomm en doa woent allien ma familie van Hegger en tot slot Faas di is gevlucht beej ut iers en eindelijk is op niveau kwaam voetballen.

Noa un dramatische warming up, zoals zoewat ieder weekend, begonne de vedettes dit kier, oet ut niks, sterk aan de wedstrijd. Iets wat we lange tied neet gezeen hajje. Noa un minuut of 10 waas ozze 'koning van de missers' Rens eindelik is scherp en tikte unne veurzet van Faas, wal via de keeper, teage de touwe.

De vedettes zette Lomm steeds vast op eigen helft en creëerde kans noa kans. Nog gen 10 minuten later steurde Paul, Roel oppe brommer en di krulde de bal netjes um de keeper hin. 2-0 veur die witte en doa bleef ut neet beej.
Weer 10 minuten schoot Roel ut belke keihard recht door ut midde. De keeper bukte zich for no reason en de bal vloog hoëg in de goal binne. Good Old FB9 kos natuurlik neet achterblieve met scoren en tikte unne klutsbal net veur rust met de toep binnen. 4-0 met de rust want verdedigend stond ut met de Gebroeders Hegger, Fiene, unne oetblinkende Raoul en Opa als un hoes. Ongekende luxe veur de vedettes.

In de rust heerste d'r ein euforische stemming. Ut koos neet op vandaag. D'r werrd wat gewisseld en we koste weer ut veld op. Emir waas umgeschoeld als linksboete tot linksback en FB9 en Faas werden vervangen door Jens en Lars, beej otto haj Lars 89 minuten op de bank gezeate, geluksvogel.

Noa de rust ging ut allemoal wat rustiger aan, Mauro waas auk weer binnen de liene noa zien bloodneus ma kos noa 25 minuten weer vertrekken met un gekneusde schouder. Veur de rest gebeurde dr neet zoevuul en kreeg Coenders weer ens kramp. Fiene wilde zien solliciatie beej PostNL nog wat kracht beej zetten door elk belke te komme brenge ma we dinke dat dat zien sollicatie neet ten goede heat gedoan. En ohja, Svennie leet beej zien return toch maar weer effe aan Mark zeen hoe ze de 0 mos halde. Al met al un zakelijke euverwinning met een schappelijke oetslaag van 4-0 veur de vedettes.

Volgend weekend speulen we, hoapelik met un good gevulde eigen selectie weer teage de Boys 7, gastspeulers bedankt en tot de volgende kier.