Ericaplein 50
5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Het eerste elftal verloor vandaag niet alleen 3 punten in een rommelige wedstrijd maar ook 3 spelers. Faas Boers raakte al snel geblesseerd aan zijn enkel en lijkt twee weken uit de roulatie. Mike van Knippenberg en Jasper Relouw kregen beide twee keer geel en dus rood en een schorsing.

De wedstrijd ging in het eerste half uur gelijk op, totdat Arcen na een foutje op 0-1 kwam en even later na slap ingrijpen zelfs op 0-2. Maar de Grubbenvorstenaren gaven niet op en kwamen vlak voor rust terug tot 1-2. Luc Stappers schoot een toekende penalty via de keeper tegen de paal, maar Tom Geurts was alert en schoof de rebound binnen.

Na de rust probeerde  GFC’33 de gelijkmaker te scoren, maar Arcen bleef eenvoudig op de been. Zeker toen GFC'33 met nog maar 9 man op het veld stond.