Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 24

5951NJ
BELFELD
tel. 077-4751447

Vandaag stond de 2e bekerronde op het programma.
De thuiswedstrijd van onze SSA SV Lottum-GFC'33 (Lottum-GFC) werd vanwege het Top D toernooi in Grubbenvorst in Belfeld gespeeld.

Net voor het half uur scoorde aanvoerder Luc Stappers beheerst de 1-0. Dit was tevens de ruststand.

Na rust had Lottum-GFC ook het betere van het spel en liep via Teun Zeelen (58e) en tweemaal Johan Vullings ( 68 en 77e minuut) uit naar een verdiende 4-0 overwinning. Zondag 18 september bij 3e klasser sv Blerick volgt dan (voorlopig) de laatste bekerwedstrijd. Een interessante wedstrijd om te zien hoe we er voorstaan .